Spaghetti omelet

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm ongekookte spaghetti 4 eieren 1 plak gekookte ham (circa 100 gram) 100 gm geraspte kaas 1 een beetje bieslook 1 peper en zout ----VERDER GEBRUIK JE---- 1 pan 1 zeef 1 koekenpan en deksel 1 kom 1 garde 1 mes/schaar 1 pannenkoekmes Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven. Snij ondertussen de ham in kleine blokjes en doe die in de kom. Schep er de geraspte kaas doorheen en sla ook de 4 eieren in de kom. Klop dit mengsel goed door elkaar. Doe er een halve theelepel zout bij en een mespuntje peper. Nog een keer goed roeren. Als de spaghetti gaar is haal je de pan van het gas (gebruik de ovenwanten). Giet de spaghetti in de zeef die je in de gootsteen hebt gezet. Spoel de spaghetti af met koud water en laat ze uitlekken. Laat de boter in de koekenpan smelten op een laag vuur. Giet dan het eimengsel in de pan en doe de spaghetti erbij. Nu het deksel op de pan. Laat de omelet in ongeveer 10 minuten zachtjes gaar worden. Als de bovenkant gestold is steek je met het pannenkoekmes voorzichtig de randen los. Probeer nu of de omelet los in de pan zit (zo niet, dan het pannenkoekmes gebruiken). Laat de omelet voorzichtig op een groot bord glijden en knip er wat bieslook overheen. Lekker met stokbrood of toast. Eet smakelijk.

Spaghetti omelet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept