200 gram penne of andere pasta 1 ui 1 rode paprika 100 gram champignons 150 gram spekblokjes wat peper en zout 1 pakje monchou (100 gram) 1 eetlepel fijngesneden peterselieVoorbereiding : Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes en snijd de champignons in vieren. Doe hierna de spekblokjes in een grote koekenpan en bak deze blokjes uit. Verwijder het overtollige vet uit de pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze tot ze glazig zijn. Voeg de paprika en de champignons toe en roerbak een en ander gedurende 3 minuutjes. Snijd de MonChou met een vochtig mes in blokjes. Giet nu de penne af en voeg deze toe aan het spekmengsel. Breng het mengsel op smaak met wat peper en zout. Voeg vervolgens de MonChou toe en verhit het geheel tot de MonChou gaat smelten. Schep voor het serveren de peterselie door de pasta.