Zalm met tagliatelle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 g tagliatelle 2 el olie 150 g zalmfilet 300 g broccoli, in kleine roosjes zout en peper rauwkost met dressing
Voorbereiding
: Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin. Broccoliroosjes in ruim kokend water met zout in 3 min. beetgaar koken, afgieten en in het vergiet laten uitlekken. Tagliatelle over twee borden verdelen, de zalm erop scheppen en naast de broccoli serveren. Op smaak brengen met zout en peper. En een schaaltje rauwkost met dressing erbij serveren. Voedingswaarde per portie Kcal Kh 400 21 -

Zalm met tagliatelle is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept