400 gm paddestoelen 4 takjes peterselie 200 ml slagroom 1 snufje peper 300 gm fusilli 100 gm boter 200 ml room (zure) 2 teentjes knoflook 2 eetlepel(s) olijfolie 1 snufje zoutVoorbereiding : Doe de fusilli in een pan met ruim kokend water. Voeg wat zout en olijfolie toe aan het kokende water. Zorg ervoor dat het water niet van de kook af raakt. Spoel na 15 minuten de fusilli onder de koude kraan af en laat deze vervolgens uitlekken. Hak intussen de champignons fijn. Verhit wat boter in een pan en laat de champignons op een vuur bakken. Pers de knoflook en laat deze een minuut met de champignons mee fruiten. Roer de slagroom en zure room door het champignon-knoflookmengsel. Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken. Breng de saus op smaak met peper en zout. Roer de peterselie door de saus. Doe de uitgelekte pasta terug in een pan en warm deze op met een klontje boter. Als de pasta door en door warm is kan u het champignonmengsel eroverheen gieten. Dien het gerecht meteen op.