14 vellen lasagne verde 4 eetlepels olijfolie 3 pakken gezeefde tomaten 1 zout 2 eetlepel(s) oregano 400 gm mozzarellakaas 4 ansjovisfilets (uit blik) 1 zakje geraspte parmezanse kaas Breng een grote pan met ruim water aan de kook en doe hier 14 lasagne verde vellen in. Laten koken tot ze soepel zijn. Laat ze vervolgens apart uitlekken op een stuk stevig keukenpapier. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een pan en schenk er 3 pakken gezeefde tomaten bij. Kook tot ongeveer 1/3 in en breng op smaak met zout en 2 eetlepels oregano. Prak in een schaal 400 gram Mozzarella kaas en 4 (blik) anijovisfilets (uit blik) door elkaar en doe hier de helft van de warme saus en de helft van een zakje geraspte Parmezaanse kaas bij. Doe op elk deeglapje een eetlepel van deze vulling en rolde lapjes op en leg ze dicht naast elkaar in een met olijfolie ingesmeerde vuurvaste schotel. Giet de rest van de saus en de Parmezaan- kaas eroverheen en laat in 20 minuten in een op 180#C voorverwarmde oven bakken. Wijnadvies: Een ronde en soepele rode wijn