Cannelloni

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

14 vellen lasagne verde 4 eetlepels olijfolie 3 pakken gezeefde tomaten 1 zout 2 eetlepel(s) oregano 400 gm mozzarellakaas 4 ansjovisfilets (uit blik) 1 zakje geraspte parmezanse kaas Breng een grote pan met ruim water aan de kook en doe hier 14 lasagne verde vellen in. Laten koken tot ze soepel zijn. Laat ze vervolgens apart uitlekken op een stuk stevig keukenpapier. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een pan en schenk er 3 pakken gezeefde tomaten bij. Kook tot ongeveer 1/3 in en breng op smaak met zout en 2 eetlepels oregano. Prak in een schaal 400 gram Mozzarella kaas en 4 (blik) anijovisfilets (uit blik) door elkaar en doe hier de helft van de warme saus en de helft van een zakje geraspte Parmezaanse kaas bij. Doe op elk deeglapje een eetlepel van deze vulling en rolde lapjes op en leg ze dicht naast elkaar in een met olijfolie ingesmeerde vuurvaste schotel. Giet de rest van de saus en de Parmezaan- kaas eroverheen en laat in 20 minuten in een op 180#C voorverwarmde oven bakken. Wijnadvies: Een ronde en soepele rode wijn

Cannelloni is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept