16 rolletjes grand'ltalia cannelloni; (doos a 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g, ah) 3 eetlepels olijfolie 300 gm rundergehakt (ah) 2 pakjes soffritto (tomatensaus, gr; and'italia, a 390 g) 100 gm gemalen belegen kaas (zakje a 150; g,ah) 1 ovenschaal, inhoud 2 liter Bereiden: In grote pan heet water aan de kook brengen en cannelloni ca 3 minuten koken. Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand
4. Ui en knoflook pellen en snipperen. Spinazie fijnsnijden. In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca 5 minuten rul bakken. Spinazie toevoegen en in ca 3 minuten meebakken. Cannelloni vullen met mengsel. In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken. Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken. Kaas erover strooien. Cannelloni in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersaladeVoorbereiding stijd ca 30 minuten. Oventijd ca 20 minuten. Bevat per eenpersoonsportie: 635 kilocalorieën, eiwit 28 g, vet 34 g, koolhydraten 52 g Wijncategorie: 6; Roséwijnen. Beamonte Navarra Rosado
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)