500 gm spinazie 1 ui 125 gm boter 150 gm hamblokjes 2 doosjes maggi kaas- basilicum saus 1 eetlepel fijngesneden basilicum 8 cannellonipijpjes 100 gm geraspte belegen kaas Ca. 20 minuten Oven: 30 minutenVoorbereiding : Was de spinazie en dep de blaadjes droog. Hak de schoongemaakte ui fijn. Verwarm de oven voor op 200øC. Verhit 25 gram boter en bak de ui glazig. Voeg de spinazie toe en laat hem slinken. Hak de groente en roer de hamblokjes erdoor. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik op het totaal aan vocht 1 dl minder. Roer de helft van de saus en de basilicum door de spinazie en vul hiermee de cannelloni. Leg ze in een ingevette ovenschaal en schenk de rest van de saus erover. Afwerking: Strooi de kaas erover en zet het gerecht ca. 30 minuten in de oven om gaar en goudbruin te worden. tip: Het vullen van de cannelloni-pijpjes gaat het eenvoudigst door ze rechtop te zetten. Gebruik een eierlepeltje, dan gaat het vullen wat sneller.