200 gm dunne mie of spaghetti 1 lente-ui of stukje prei 1 teentje knoflook 4 eetlepels chili olie 1 sojasaus 1 sesamolie 1 azijn 1 pindakaas 2 eetlepels sichuan 1 peper Hak de knoflook fijn en vermeng dit met: 2 el pindakaas, 3 el sojasaus, 4 el chili olie, 2 el sesamolie en 11/2 el azijn. Verdeel deze saus over 4 (Chinese) soepkommen. Breng in een pan water aan de kook en kook de mie of spaghetti zoals op de verpakking aangegeven. Verhit op hoog vuur de wok en roerbak de Sichuan peperkorrel 1 minuut. Laat ze afkoelen en stamp ze fijn. Snijd een stukje lente-ui in reepjes en hak de rest fijn. Doe de fijngehakte lente-ui bij het sausje in de kommen. Verdeel de gekookte spaghetti over de kommen en bestrooi dit met lente-ui en Sichuan peper.