Farfelle met broccoli, ansjovis en rode peper

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 struiken broccoli 1 teen fijngehakte knoflook 2 1/2 gedroogde grof gemalen rodepeper 500 gm gekleurde en gedroogdefarfalle 1 geroosterde pijnboompitten 3 eetlepels azijn 1 zout 1 zwart gemalen peper
Voorbereiding
: Snijd de roosjes van de broccoli en schil en hak de stronkjes. Smoor in een pan met het deksel erop de knoflook, de ansjovis, de pepertjes en de broccoli in een flinke scheut olijfolie 15 minuten op een laag vuur. Doe er, indien nodig, wat water bij. Je kan een deel van de broccoli fijnprakken, zodat je een half gepureerde saus krijgt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Kook de farfalle in gezouten kokend water 'al dente'. Meng de uitgelekte pasta met de saus en voeg waar nodig wat kookvocht toe om het gerecht smeu‹g te maken. Strooi vlak voor het serveren de pijnboompitten erover.

Farfelle met broccoli, ansjovis en rode peper is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept