4 paprika's 100 gm bruine spaghetti 4 tomaten 1 weinig zout 1 geknipte bieslook 50 gm geraspte oude leidsche 20plus kaas ----VOOR DE SAUS---- 1/4 liter water 4 tomaten 1 rozemarijn 1 weinig zout 1 eetlepel bloem Snijd het kapje van de paprika's, verwijder zaad en zaadlijsten. Leg de paprika's 5 minuten in kokend water, laat ze uitlekken. Ontvel de tomaten, snijd deze in vieren. Kook de spaghetti in ruim water met weinig zout. Giet af en vermeng deze met de ontvelde tomaten, weinig zout, bieslook, en geraspte kaas. Vul hiermee de paprika's en houd deze warm. Voor de saus: breng het water aan de kook. Ontvel de tomaten, leg ze in het water met een paar draadjes rozemarijn en weinig zout en laat deze 10 minuten koken. Bind de saus met aangelengde bloem, en schenk deze over de paprika's.