8 grote champignons 1 ui 1 bakje zure room/crème fraiche 1 teen knoflook 1 geraspte kaas 1 blik tomaten 1 zout 1 peper 1 spaghetti 1 olie Wrijf de champions schoon met een papiertje en verwijder de stelen. Snipper de ui, bak deze in wat olie. Voeg een uitgeknepen teentje knoflook toe. Meng de tomaten hierdoor, zout en peper toevoegen, even op laten warmen. Zet het vuur uit en roer de zure room erdoor. Niet geheel mengen, het mag gemˆleerd zijn. Vet een ovenschaal in en schenk hierin de helft van de tomatensaus. Zet de championhoedjes op hun kop in de schaal, zodat je ze kunt vullen met wat plukjes geraspte kaas. Schenk de rest van de saus er over en strooi de rest van de kaas erover. Een half uurtje in de oven, en ondertussen de spaghetti koken. Spaghetti afgieten en opdienen met de ovenschotel.