Lasagne met andijvie

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pak andijvie a la crème (deelblokj; es, diepvries, 450 g) 1 zakje knorr mix voor ovenlasagne (100 g 350 ml melk 1/2 eetlepel boter of margarine 400 gm half-om-half gehakt 1 zout 1 peper 150 gm lasagnebladen 100 gm gemalen oude kaas (zakje a130 g,; ah) 1 ovenschaal 2 liter 1 aluminiumfolie Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 øC of gasovenstand

4. Andijvie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Mix voor ovenlasagne door melk en 3 dl koud water roeren en ca. 3 minuten laten wellen. In pan boter verhitten. Gehakt, zout en peper toevoegen en gehakt rul bakken. Laagje saus in ingevette ovenschaal gieten. Hierop laagje lasagnebladen, laagje gehakt, laagje andijvie en laagje saus leggen. Herhalen tot alle lasagne op is. Bestrooien met geraspte kaas. In midden van oven lasagne in ca. 40 minuten gaar en lichtbruin laten worden. Eventueel tussentijds afdekken met aluminiumfolie als bovenkant te bruin wordt.
Voorbereiding
stijd: ca. 15 minuten, oventijd: ca. 40 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 640 kilocalorie‰n eiwit 36 g vet 34 g koolhydraten 47 g Lichte, soepele, fruitige rode wijnen. Rosso Piceno

Lasagne met andijvie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept