3 uien 300 gm worteltjes 300 gm doperwten (diepvries) 1 zout 3/4 liter melk 2 theelepel(s) kruidenbouillonpoeder 3 eetlepel(s) aardappelmeel 300 gm geraspte oude goudse kaas 1 eetlepel(s) mostert 1 noodmuskaat 1 lasagnevellen (voorgekookt) 3 eetlepel(s) paneermeel Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Kook de ui, wortels en doperwten elk apart gaar. Laat de groente uitlekken. Breng de melk met kruidenbouillon aan de kook. Los het aardappelmeel op in wat koud water en schenk dit al roerende bij de kokende melk. Laat de saus enkele minuten zachtjes koken. Roer de kaas erdoor en voeg de mosterd, peper en nootmuskaat toe. Verdeel de saus in 3 porties en roer elke portie door een groente soort. Wortelsaus, lasagnevellen, uiensaus, lasagnevellen, doperwtsaus, lasagnevellen. Nogmaals herhalen. Eindigen met saus. Strooi er de paneermeel over. Bak lasagne in midden van voorverwarmde oven (200 C) in +/- 45 minuten goudbruin en gaar.