Lasagne met drie groenten en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 uien 300 gm worteltjes 300 gm doperwten (diepvries) 1 zout 3/4 liter melk 2 theelepel(s) kruidenbouillonpoeder 3 eetlepel(s) aardappelmeel 300 gm geraspte oude goudse kaas 1 eetlepel(s) mostert 1 noodmuskaat 1 lasagnevellen (voorgekookt) 3 eetlepel(s) paneermeel Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Kook de ui, wortels en doperwten elk apart gaar. Laat de groente uitlekken. Breng de melk met kruidenbouillon aan de kook. Los het aardappelmeel op in wat koud water en schenk dit al roerende bij de kokende melk. Laat de saus enkele minuten zachtjes koken. Roer de kaas erdoor en voeg de mosterd, peper en nootmuskaat toe. Verdeel de saus in 3 porties en roer elke portie door een groente soort. Wortelsaus, lasagnevellen, uiensaus, lasagnevellen, doperwtsaus, lasagnevellen. Nogmaals herhalen. Eindigen met saus. Strooi er de paneermeel over. Bak lasagne in midden van voorverwarmde oven (200 C) in +/- 45 minuten goudbruin en gaar.

Lasagne met drie groenten en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept