1 1/2 pkg spinazie in deelblokjes 150 gm gorgonzola 1 bakje ricotta (250 gr polenghi) 4 eetlepel(s) groene pesto 1 pot grand'italia napolitana met ba; silicum 2 teentjes knoflook 250 gm lasagne (grand'italia) 1/2 zakje gemalen oude kaas 1 lage ovenschaalVoorbereiding swijze: oven voorverwarmen op 175 gr. spinazie ontdooien,in zeef overdoen en vocht er iets uitdrukken. gorgonzola verkruimelen. knoflook persen. in kom spinazie, gorgonzola,ricotta,knoflook en pesto goed mengen. op smaak brengen met zout en peper. in ovenschaal een dum laagje tomatensaus schenken. afdekken met lasagne en laagje spinaziemengsel. tweemaal herhalen en eindigen met lasagnebladen. afdekken met tomatensaus.gemalen kaas erover strooien. schotel in het midden van de oven in ca 35 min gaar bakken. Serveertips: lekker met sla met vinaigrette. wijn:witte wijn, fris kruidig: concilio pinot grigio trentino
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)