Macaroni met ham en broccolisaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 g broccoli 300 g macaroni 125 g verse roomkaas met knoflook en krui; den 1 duopak hamreepjes (200 g) Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden. Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Broccoliroosjes in 6 - 7 min. beetgaar koken. Afgieten en beetje kookvocht opvangen. Helft van roosjes apart warmhouden, rest van broccoli met roomkaas terugdoen in pan. Op laag vuur verwarmen tot roomkaas smelt. Broccoliroomkaasmengsel met staafmixer pureren, eventueel wat kookvocht toevoegen. Hamreepjes erdoor scheppen en crème nog even verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en broccoliroosjes over vier borden verdelen, broccolicrème erop scheppen. voedingswaarde : 450 kcal p.p.

Macaroni met ham en broccolisaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Macaroni met ham en broccolisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met broccoli en ham
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept