100 gm tahoe 3 eetlepel(s) ketjap manis 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1 theelepel(s) sambal 1 theelepel(s) versgeraspte gember 150 gm volkoren macaroni 1 zout 100 gm prei 100 gm winterwortel 100 gm savooiekool 3 eetlepel(s) zonnebloemolie 1/6 blok santen geraspt 2 eetlepel(s) seroendeng Snijd de tahoe in blokjes. Vermeng de ketjap met de tomatenpuree, sambal en gember en schep de blokjes tahoe erdoor. Laat de tahoe afgedekt 30 minuten marineren. Kook de macaroni op het fornuis in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei, de winterwortel en de savooiekool schoon, snijd de prei in ringen, de winterwortel en de savooiekool in reepjes. Verwarm de zonnebloemolie in een magnetronschaal met inhoud van 2 liter 3 a 4 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Schep de groenten erdoor en stoof deze 3 a 5 minuten in de magnetron op de hoogste stand tot ze beetgaar zijn. Doe tahoe met de marinade en santen bij de groenten, vermeng alles goed en zet de schaal 4 a 6 minuten in de magnetron op 50% van het vermogen. Schep de uitgelekte macaroni erdoor en verwarm het gerecht op de hoogste stand in de magnetron tot het gerecht door en door warm is (de opwarmtijd is afhankelijk van de temperatuur van de macaroni). Strooi vlak voor het serveren de seroendeng over de macaroni.