Pasta alle verdure

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 knoflookteentje 300 gm italiaanse roerbakgroenten (zakje) 2 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) pijnboompitjes 300 gm spaghetti 2 kneepjes (ca. 1 eetl.) 1 maggi vloeibare bouillon italiaans; e kruiden 1 eetlepel(s) fijngesneden peterselie
Voorbereiding
: Hak de knoflook fijn. • Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de groenten en knoflook tot de groenten beetgaar zijn. Roer 1 kneepje vloeibare bouillon erdoor. • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin en doe ze in een kommetje. • Kook in ruim water de spaghetti beetgaar. Giet de spaghetti af en laat hem goed uitlekken. Doe de spaghetti terug in de pan en roer 1 kneepje vloeibare bouillon erdoor. • Schep de groenten met het stoofvocht door de spaghetti. • Garneer aan tafel met de pijnboompitjes en peterselie. Tip: Spoel de gekookte spaghetti niet af: niet alleen koelt ze daardoor te veel af, ook de saus, in dit gevat dus het stoofvocht van de groenten, kan zich dan niet zo goed aan de pasta hechten.

Pasta alle verdure is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met olijvengehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept