Pastasalade met cervelaat

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 g cervelaat (dunne plakjes) 100 g jong belegen kaas (plakjes) 3 kleine augurkjes 4 volle eetl. mayonaise 4 eetl. melk 1 klein potje/blikje doperwten (ca. 100 gra; m) 4 lente/bosuitjes 250 g vlinderpasta zout 1 eetl. zonnebloemolie
Voorbereiding
: Snijd de cervelaat en kaas in reepjes van 1 cm breed en ongeveer 5 cm lang. Snijd de augurken in plakjes. Roer mayonaise en melk door elkaar. Spoel de doperwten af en laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon. Verwijder de worteltjes en het buitenste dunne blad van de uitjes. Snijd de uitjes in ringetjes en gebruik ook het mooie groene deel van het loof.
Voorbereiding
: Kook de vlinderpasta in iets gezouten water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de pasta in een vergiet en laat uitlekken. Roer een eetlepel zonnebloemolie door de pasta zodat de vlindertjes niet aan elkaar kleven. Laat de pasta afkoelen. Doe de pasta in een schaal. Schep de cervelaat, kaas, augurk, doperwtjes en dunne mayonaise door de pasta. Strooi ringetjes lente-ui over deze salade. Suggestie: Vervang de cervelaat door reepjes salami of gekookte ham. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 25 g vet: 45 g koolhydraten: 50 g kcal (kj): 705 (2961) -

Pastasalade met cervelaat is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Fusilli met cervelaat en champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stevige aardappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept