200 gm volkoren spaghetti 2 uien 1 teen knoflook 500 gm gemengde paddestoelen 4 eetlepel(s) olijfolie 1 theelepel(s) chilipoeder 1 eetlepel(s) italiaanse kruiden 4 eieren 6 eetlepel(s) room 100 gm geraspte geitenkaas 1 zout 1 zwarte peper Kook de spaghetti in beetgaar. Snijd de uien in partjes en hak de knoflook fijn. Snijd de paddestoelen in plakjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekepan en bak de uien en knoflook glazig. Leg ze apart. Bak op een matig vuur de paddestoelen mooi bruin. Laat de spaghetti goed uitlekken. Schep nu de uien, de paddestoelen en de pasta met chilipoeder door elkaar en voeg de Italiaanse kruiden toe. Doe dit mengsel in een geoliede steelpan. Klop de eieren los met wat room en de geitekaas. Breng dit op smaak met peper en zout. Giet dit over de spaghetti op een matig vuur en laat het geheel stollen. Keer de frittata als de bovenzijde bijna droog is. Keer de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde eveneens goudbruin. Serveer in punten met salade.