1 bundel groene asperges 350 gr. verse wit tagliatella pasta 1 klein flesje halvamel koffie melk 150 gr. magor 50 gr. rochefort 150 gr. gerookte zalmVoorbereiding swijze: Snijd de groene asperges in stukjes van 2 cm. Houd de kopjes apart. Laat de stukjes asperge (niet de kopjes) circa 8 minuten koken in kokend water. Voeg daarna de kopjes toe en laat dit nog 2 minuten koken. Giet de asperges af. Doe de inhoud van het koffiemelk flesje in de pan samen met de Magor en Rochefort. Laat de kaas op een laag vuur smelten (niet koken). Zet ondertussen een pan met water op voor de pasta. Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Snijd de zalm in kleine stukjes en voeg deze bij de saus. Als laatste voeg je de stukjes asperge toe. Meteen opdienen (eventueel met geraspte kaas).
Pasta met groene asperges en gerookte zalm is een recept van De Virtuele Keuken