Pasta met groene asperges en gerookte zalm

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 bundel groene asperges 350 gr. verse wit tagliatella pasta 1 klein flesje halvamel koffie melk 150 gr. magor 50 gr. rochefort 150 gr. gerookte zalm
Voorbereiding
swijze: Snijd de groene asperges in stukjes van 2 cm. Houd de kopjes apart. Laat de stukjes asperge (niet de kopjes) circa 8 minuten koken in kokend water. Voeg daarna de kopjes toe en laat dit nog 2 minuten koken. Giet de asperges af. Doe de inhoud van het koffiemelk flesje in de pan samen met de Magor en Rochefort. Laat de kaas op een laag vuur smelten (niet koken). Zet ondertussen een pan met water op voor de pasta. Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Snijd de zalm in kleine stukjes en voeg deze bij de saus. Als laatste voeg je de stukjes asperge toe. Meteen opdienen (eventueel met geraspte kaas).

Pasta met groene asperges en gerookte zalm is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept