Pasta met groene asperges in kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gr. fusilli versgemalen zwarte peper 3 bosuitjes 500 gr. groene asperges 2 eetlepels olijfolie 100 gr. gorgonzola 1 bakje salsa a 4 formaggi 200 gr. buitoni. hulpmiddelen: pan, wok,
Voorbereiding
: In pan met kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm. snijden. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukjes van 3 cm. snijden.
Voorbereiding
swijze: In wok olie verhitten. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl. water toevoegen en asperges in ca. 4 minuten beetgaar smoren. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren. Nog ca. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Asperge-kaassaus erop scheppen.

Pasta met groene asperges in kaassaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept