Tagliatelle met gorgonzola en ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 g gorgonzola 15 cherry/kerstomaatjes 300 g tagliatelle (wit of groen) 100 ml slagroom 100 g gekookte hamblokjes 2 theel. fijngesneden salieblaadjes (of pete; rselie)
Voorbereiding
: Snijd de gorgonzola in kleine blokjes. Halveer de tomaatjes.
Voorbereiding
: Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm intussen de slagroom in een sauspan. Roer de hamblokjes, salieblaadjes en tomaatstukjes door de room. Laat de tagliatelle uitlekken. Schep de tagliatelle in een voorverwarmde schaal of op de borden. Schep de warme room eroverheen. Garneer dit gerecht met gorgonzola. Wijnadvies: Probeer een Rosado uit Chili of Spanje of een rosé uit de Pays d’Oc. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 19 g vet: 19 g koolhydraten: 55 g kcal (kj): 467 (1962) -

Tagliatelle met gorgonzola en ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept