2 eetlepel(s) olijfolie 2 teentjes knoflook 1 pkg mix voor lasagnesaus (130 g honig) 2 uien 2 rode paprika's 50 gm groene olijven 1 chorizoworst (250 g stegeman) 150 gm lasagnebladeren 100 gm gemalen kaas belegen 1 ovenschaal 2 literVoorbereiding swijze: oven voorverwarmen tot 200 gr. ovenschaal met olie invetten. mix voor lasagnesaus met 1 lt water mengen. uien pellen en snipperen. paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. olijven in plakjes snijden. vel van chorizo verwijderen en in kleiene blokjes snijden. in braadpan rest van olie verhitten en geperste knoflook ui en paprika in ca 5 min bakken. saus,olijven en chorizo toevoegen. ca 1 min door laten koken. ovenschaal vullen met achtereenvolgens laagje saus en lasagnebladeren. steeds herhalen en eindigen met laagjes saus. kaas erover strooien en lasagne in overn 25 min gaar laten worden. Serveertips: wijn: ah valdepeñas