Spaghetti met italiaanse gehaktsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 1 teentje knoflook 2 eetl. olijfolie 350 g gehakt 1 blikje gepelde tomaten (400 g) 1 eetl. groene pesto peper en zout 400 g spaghetti (of macaroni, tagliatelle; of andere pastasoort) 100 g geraspte belegen kaas of parmezaans; e kaas
Voorbereiding
: Pel de ui en knoflook en snijd deze fijn. Bak in 1 eetlepel olijfolie het gehakt rul met de ui en de knoflook. Voeg de tomaten met het sap, pesto en peper en zout toe en laat dit zachtjes 10 minuten pruttelen.
Voorbereiding
: Kook de spaghetti in water met zout en 1 eetlepel olijfolie beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de spaghetti af in een vergiet. Schud goed op. Doe de pasta in een schaal en giet de gehaktsaus erop. Strooi de kaas erover. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 40 g vet: 31 g koolhydraten: 77 g kcal (kj): 747 (3138) -

Spaghetti met italiaanse gehaktsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept