150 gm spaghetti 4 teentjes knoflook 1 small rood chilipepertje 100 gm groene olijven zonder pit 1 blikje ansjovisfilets ( à 48 g) 3 eetlepel(s) olijfolie 1 blik tomaatblokjes (à 400 g) 3 eetlepel(s) kappertjes 1 peper 1 zout 50 gm grofgeraspte parmezaanse kaasVoorbereiding swijze: Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Maak het pepertje schoon en snipper het. Hak de olijven grof. Laat de ansjovisfilets uitlekken en snij deze fijn. Verhit de olie en fruit de knoflook, pepertjes en ansjovis ongeveer 1 minuut. Voeg tomaten, olijven en kappertjes toe en laat ongeveer 3 minuten pruttelen. Breng pittig op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spaghetti met de saus. Bestrooi met de geraspte kaas. Lekker met een frisse salade. Serveertips: 670 kcal p.p 27 g eiwit 35 g vet, waarvan 8 g verzadigd 64 g koolhydraten