500 gm gaar kippenvlees 3 eetlepel(s) olijfolie 2 uien 2 geperste lookteentjes of lookpoede; r 250 gm oesterzwammen 100 gm tomatenpuree 2 eetlepel(s) gehakte basilicumblaadjes 250 gm gemalen kaas 200 gm artisjokbodems uit blik 10 zwarte ontpitte olijven 1 vers gemalen zwarte peper 1 zout 2 kant-en-klare pizzabodems Schakel de oven in op 250°C om voor te verwarmen. Fruit in wat hete olijfolie de gehakte uien, look en kleingesneden oesterzwammen aan. Bestrijk de pizzabodems met tomatenpuree, bedruip met olijfolie en bestrooi met basilicum. Verdeel daarop het kleingesneden kippenvlees, de artisjokbodems en oesterzwammen met ui. Strooi er kaas over en bedruip met olijfolie. Garneer met olijven en leg de pizza's op een bakplaat. Laat in de oven ongeveer 15 minuten bakken. Neem uit de oven en serveer meteen.