1 pizza mozzarella/groente (ah biolo; gisch) 1 rode ui (ah biologisch) 1/2 bakje cherrytomaatjes (à 250 g, ah; biologisch) 1 kipfilet (ah biologisch) 1 bakje rucola (30 g, ah biologisch) Bereiden: Oven voorverwarmen op 220 gr C. Pizza uit doos nemen en ca. 10 minuten laten ontdooien. Uit pellen, halveren en in dunne plakken snijden. Uireepjes loshalen en over pizza strooien. Cherrytomaatjes schoonmaken, halveren en met snijvlak op pizza leggen. Pizza in midden van oven 8-10 minuten bakken tot kaas gesmolten is en deegrand goudbruin kleurt. Intussen kipfilet in smalle repen snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Kip in 2-3 minuten per kant bruin en gaar grillen. Steeltjes van rucola plukken. Pizza uit oven nemen en beleggen met gegrilde kiprepen en rucola. Prijs p.p. € 10.30 Bevat per eenheidsportie 815 kilocalorieen eiwit 50 g, vet 28 g, koolhydraten 94 g wijncategorie 2 Cecchi Orvieto Classico