150 gm hollandse garnalen 1 alternatief: roze garnalen, paling 150 gm (vlinder)pasta 1 zout 1 versgemalen peper 300 gm kleine broccoliroosjes 3 bosuitjes 150 gm verse roomkaas met kruiden 1 nootmuskaatVoorbereiding swijze: Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 10 minuten beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 5 minuten mee. Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes. Roer in een andere pan de verse roomkaas los met 3-4 eetlepels kookvocht van de pasta. Schep de uiringetjes erdoor. Giet de pasta af en schep de pasta met de broccoli en garnalen door het roomkaasmengsel. Warm het geheel al roerende nog heel even door op zacht vuur. Breng de pasta op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Schep de pasta in twee warme diepe borden. Lekker met vers geraspte Parmezaanse kaas Serveertips: serveren met een droge witte wijn
Romige pasta met hollandse garnalen en broccoli is een recept van De Virtuele Keuken