40 gm boter 1 ui, grof gesnipperd 1 teen knoflook, geperst of gehakt 1 verse rode peper of 2 gedroogde, i; n smalle ringetjes 200 gm risottorijst 200 gm kabeljauwfilet 1 theelepel(s) tijm 100 ml medium dry sherry (ik heb droge wi; tte wijn gebruikt) 1/2 liter visbouillon of kruidenbouillon 100 gm gepelde roze garnalen of gekookte/; gepelde mosselen 25 gm parmezaanse kaas ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*
3
0.0;
3.02 Verwarm de oven op 200°. Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak de ui met de knoflook zachtjes 3 min. Maak de bouillon klaar. Dan de peper en de risotto bij het ui-mengsel (zorg ervoor dat de rijst bedekt raakt door de boter). Snij de kabeljauw aan stukjes en doe het erbij. Dan ook tijm, sherry/wijn en bouillon toevoegen. Roer alles om en giet het geheel in een pan zonder plastic handvaten, deksel erop en 20 min. in de oven zetten. Haal de pan uit de oven en voeg de garnalen, de laatste boter en de kaas toe, en laat het geheel nog 5 min. staan. Serveren met een salade. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*