75 gm snelkookrijst 1 rasp van l citroen 3 deciliter melk 2 eieren 1 eetlepel(s) suiker 2 zakjes vanillesuiker 25 gm boter 1 potje rabarbercompote. Kook de rijst met de citroenrasp en alle melk volgens de aanwij- zingen op het pak. Giet de melk echter niet af als de kooktijd is verstreken. Splits de eieren en klop de dooiers met de suiker en de vanillesuiker schuimig, giet er al roerend wat van de hete melk van de rijst bij en schep dan het dooiermengsel door de rijst. Roer er de boter door en schep de helft van de rijst in een beboterde ovenvaste schaal. Verdeel daarover de rabarbercompote en dek de compote af met de rest van de pudding. Sla het eiwit stijf en spuit mooie rozetjes boven op de pudding. Zet de pudding ñ30 minuten in een voorverwarmde oven (175 øC, gasovenstand 3-4) tot het schuim een lichtbruine kleur heeft. Recipe by Lassie Rijstrecepten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711653,Kalorio