Rijst met champignon-hamragout

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm rijst 1 ui 250 gm champignons 250 gm ham 75 gm boter 1 doosje maggi ham-champignon saus 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 eetlepel(s) gesnipperde bieslook ca. 20 minuten
Voorbereiding
: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper intussen de ui en snijd de champignons in plakjes. Snijd de ham in blokjes. Verhit 25 gram boter en fruit de ui. Voeg de champignons en ham toe en roerbak die nog even mee. Bereid de saus met 50 gram boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus met de tomatenketchup en de bieslook door het ham-champignonmengsel. Afwerking: Schep de rijst in een grote schaal en verdeel de saus erover. Lekker met peultjes en een tomatensalade. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711654,Kalorio

Rijst met champignon-hamragout is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitje Met Hamragout
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree Met Asperges En Hamragout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soezen (inclusief Heerlijke Recepten Voor Vulling)
30-60 min -
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept