150 gm rijst (zilvervlies) 2 preien 1 winterwortel 75 gm pompoenpitten (of noten) 1 theelepel(s) kerrie 100 gm magere kwark 1 teentje knoflook 100 gm brie 1 zout and peper 2 eetlepel(s) olijfolie Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de prei in smalle ringen en de winterwortel in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de wortel ± 3 min. Voeg de preiringen toe en roerbak deze ±4 min. Fruit de kerrie mee en voeg de rijst en de pompoen pitten (of noten) toe. Roerbak het geheel op hoog vuur en voeg zout en peper naar smaak toe. Doe alles in een ovenschotel. Pers een teentje knoflook in de kwark uit en roer het goed erdoor. Bedek de ovenschotel met een laag kwark. Snijd de brie in plakken en leg deze bovenop. Zet de schotel in de oven of onder een grill en laat de brie smelten. Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2