300 gm pandanrijst 1 zakje patak's tikka masala keriepa; sta (80 gr) 8 eetlepel(s) volle yoghurt 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 zakje thaise groentemix (400 gr) 1 bl doperwten (400 gr) 2 bakjes roze garnalen(a 125 gr) 1/2 pot mangochutney(a 346 g patak's) rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. in braadpan okie verhitten. groentemix ca 3 min roerbakkan. doperwten uitlekken. kerriepasta bij groente voegen en ca 1 min verwarmen. al roerend 300 ml ater toevoegen. afgedekt ca 5 min zachtjes laten sudderen. doperwten garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog 3 min verwarmen. op smaak brengen met zout. curry serveren met rijst en mangochutney. Serveertips: ronde fruitige soms wat kruidige witte wijn. arniston bay chenin chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 11.0
8.2002 :Fingerprint : 26450886,459711641,Kalorio
Indiase roerbakschotel met garnalen is een recept van De Virtuele Keuken