4.02Voorbereiding swijze: Bereid de pesto met rucola. Gebruik hiervoor bij voorkeur kruidenolie. Fruit de uien aan in de helft van de boter en verwarm de bouillon in een aparte pan. Voeg de rijst bij de uien en bak deze mee onder voortdurend roeren tot de rijst glazig wordt. Blus de rijst af met de witte wijn en voeg eventueel saffraan toe. Laat het geheel inkoken. Voeg nu eentiende van de bouillon toe onder het voortdurend in beweging houden van de rijst. Als de bouillon is opgenomen, opnieuw eentiende bouillon toevoegen. Herhaal dit tot de rijst 'al dente' is. Overige boter en Parmezaanse kaas toevoegen en peper en zout naar smaak toevoegen. Snijd ongeveer twee centimeter van de onderkant van de asperges af. Blancheer vervolgens alle groenten afzonderlijk van elkaar in ruim water. Hussel de groenten door een beetje olie en zet dit apart. Vermeng de risotto met de rucolapesto en verdeel ze over de borden. Schep het groentemengsel over de risotto. Serveer het gerecht met wat geschaafde pecorino en eventueel wat zout en peper. Ook kun je wat saffraandraadjes aan dit gerecht toevoegen. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0
4.02 von :Letzte Aender. :
5.0
4.2002 :Fingerprint : 26450886,459711662,Kalorio
Risotto met lentegroenten, rucolapesto en pecorino is een recept van De Virtuele Keuken