150 gm verse zalm zonder graat 1 middelgrote ui, gesnipperd 1/2 venkelknol, in stukjes gesneden 1 small blikje zoete maïs, uitgelekt 100 gm diepvrieserwtjes 300 ml bouillon 100 ml witte wijn 100 ml water 1/2 theelepel(s) oestersaus 1 vers gemalen peper en zout 100 gm risottorijst 1 theelepel(s) zonnebloemolie 2 partjes limoen Pocheer de zalm in de witte wijn en het water gedurende 5 minuten. Haal de zalm eruit. Kook de venkel, de ui en de erwten zacht in het kookvocht gedurende 10 minuten. Doe de groenten bij de zalm en bewaar het kookvocht. Voeg de bouillon toe aan het kookvocht en houd dit warm. Verwarm in een andere pan de zonnebloemolie. Doe daar de risotto bij en kook die gedurende 2 - 3 minuten onder voortdurend roeren. Voeg eenderde van de bouillon met kookvocht toe en laat dit onder af en toe roeren inkoken tot het vocht bijna verdampt is. Voeg weer eenderde van de bouillon toe en herhaal dit proces. Voeg uiteindelijk de rest van de bouillon met het kookvocht toe samen met peper en zout naar smaak. Doe wat water bij het gerecht als de rijst nog niet gaar is. roer er de oestersaus, de maïs, de erwten, venkel en ui door en voeg op het allerlaatste de zalm toe. Garneren met partjes citroen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2