1/2 zakje gedroogde abrikozen 100 gm snelkookrijst 1 kleine ananas 1 appel 1 citroensap 1 zakje vanillesuiker 3 eetlepel(s) mango-chutney 1 snufje gember 2 eetlepel(s) yoghurt Week de gewassen abrikozen een paar uur in koud water. Breng ze daarna met het weekwater aan de kook en laat ze afkoelen. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Snijd de ananas in de lengte in vieren. Verwijder de kern en snijd daarna het vruchtvlees van de schil. Verdeel het vruchtvlees van de ana- nas in kleine stukjes. Schil de appel, verdeel hem in vieren en snijd de partjes in stukjes. Besprenkel ze met wat citroensap en de vanillesuiker. Roer de ananas, met de stukjes appel en de klein gesneden abrikozen door de rijst. Roer de mango-chutney met de gember door de yoghurt en schep deze saus door de rijst. Verdeel de salade over de lege ananasschillen.