5 eetlepel(s) olie 200 gm hamlappen, in stukken gesneden 200 gm chorizo, in stukken van 2 centimet; er 4 kipdrumsticks 4 tomaten, ontveld, in stukken 3 theelepel(s) paprikapoeder 300 gm risottorijst 8 deciliter kippenbouillon (van tabl; et) 12 grote gekookte garnalen 1 zout 1 peper 2 á 3 lente-uitjes, in ringen ----EXTRA NODIG---- 1 grote lage metalen paellapan of la; ge wok Olie verhitten, hamlappen, chorizo en kip toevoegen en op middelhoog vuur in 20 min rondom lichtbruin bakken. Tomaat en paprikapoeder al omscheppend 5 minuten meebakken. Rijst gelijkmatig over vlees strooien, bouillon verwarmen en eroverheen schenken. Rijst omscheppen, pan afdekken en gerecht 20 minuten zachtjes laten koken. Garnalen, zout en peper toevoegen en paella nog 5 minuten verwarmen. Lente-ui erover strooien. Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2