250 gm snelkookrijst 1 struik bleekselderij 1 blikje ma‹s 150 gm ontbijtspek in blokjes. ----VOOR DE SAUS---- 4 eetlepel(s) mayonaise 2 eetlepel(s) crème fraîche 1/2 eetlepel(s) mosterd 1 zout 1 peper Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak en laat hem daarna afkoelen. Was de bleekselderij en snijd de stengels in stuk- jes. Laat de ma‹s op een vergiet uitlekken. Bak het spek langzaam uit in een koekepan. Schep de afgekoelde rijst, de blokjes spek, de bleekselderij en de ma‹s door elkaar. Roer alle ingredi‰nten voor de saus door elkaar en meng die voorzichtig door de salade. Tip Als u de ham door stukjes belegen kaas vervangt, hebt u een vegetarische salade. Recipe by Lassie Rijstrecepten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711793,Kalorio