200 gm parboiled rijst 1 komkommer 250 gm aardbeien 2 perziken 1 blikje cocktailworstjes 5 eetlepel(s) kerriesaus met ananas (flesje) 1 zout 1 peper 4 bladeren ijsbergsla 1 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd een kwart van de komkommer in dunne plakjes. Schil de rest van de komkommer. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de pitjes. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Halveer vier kleine aardbeien. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes. Schil de perziken en snijd ze in stukjes. Halveer de cocktailworstjes. Schep in een kom de rijst met de kerriesaus door elkaar. Schep voorzichtig de stukjes komkommer, aardbei en perzik en de cocktailworstjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade in de koelkast in minstens l uur door en door koud worden. Was de bladeren sla en schud ze goed droog. Leg op vier borden een blad ijsbergsla als een schuitje. Schep de rijstsalade in de slabladeren. Garneer met plakjes komkommer en de halve aardbeien. Strooi de bieslook erover.Voorbereiding stijd: circa 30 minuten (ca. l uur afkoelen) Per persoon: 415 kcal/1735 kJ 11 g eiwit 19 g vet 52 g koolhydr. Recipe by Spar Succesrecepten - Maaltijdsalades :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711794,Kalorio