1 bakje mini romatomaten (250 gr) 1 zakje mozzarelline (mini mozzarell; a 150 gr la preferita) 1 zakje verse basilicum 1/2 duo bakje uitgebakken spekblokjes; (a 85 gr) 4 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) azijn 4 eetlepel(s) sacla pesto alla genovese (pot a 1; 90 gr) 1 ciabattaVoorbereiding swijze: tomaatjes wassen en halveren. min-mozzarella laten uitlekken en halveren. steeltjes van basilicum plukken . tomaatjes mozzarella basilicum en spekblokjes mengen en over de vier borden verdelen. dressing kloppen van olie, azijn en 2 eetlepels pesto. dessing door salade mengen . Serveertips: salade serveren met sneetjes ciabatta besmeerd met rest van pesto wijn: verdicchio dei castelli di jesi classico Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459711685,Kalorio