Salad aswad (aubergine met yoghurt)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 middelgrote aubergine, eventueel g; eschild, in plakken 1 olie 150 ml natuuryoghurt 1 theelepel(s) citroensap 1 teen knoflook, uitgeperst of fijng; ehakt 1/2 theelepel(s) chilipoeder 1 zout naar smaak 1 zwarte peper naar smaak ----GARNERING---- 1 olijfolie 1 plakjes tomaat 1 peterselie of munt ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat het bittere sap in 30 minuten wegtrekken. Spoel ze af en veeg ze droog. Bak ze in hete olie aan beide kanten lichtbruin. Schep ze uit de pan, laat ze uitlekken op keukenpapier en afkoelen. Meng de overige ingrediënten, behalve de garnering. Maak in een schaal lagen yoghurt en plakken aubergine. Eindig met yoghurt. Besprenkel de salade naar smaak met olijfolie, plakjes tomaat en kruiden. Voor 2 personen bron : Afrika kookt : Tachtig recepten uit het hele continent / Tebereh Inquai :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711798,Kalorio

Salad aswad (aubergine met yoghurt) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gerookte kip
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesar salad
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept