200 gm diepvries kabeljauwfilet 2 sinaasappels 1/2 eetlepel(s) chilipoeder 4 eetlepel(s) olijfolie 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 100 gm veldsla 3 eetlepel(s) mayonaise Laat de kabeljauw in 30 minuten half ontdooien. Boen l sinaasappel schoon en rasp de schil er af. Pers deze sinaasappel uit. Schil de andere sinaasappel dik. Ontdoe de partjes van hun vliesjes. Klop in een kom 3/4 van het chilipoeder met 4 eetlepels sinaasappelsap en 2 eetlepels olijfolie tot een marinade. Snijd de vis in blokjes en schep deze door de marinade. Laat de visblokjes circa 30 minuten marineren. Was de veldsla en verwijder de worteltjes. Verdeel de blaadjes over 4 kleine bordjes. Roer de mayonaise met 4 eetlepels sinaasappelsap, de rest van het chilipoeder en de helft van de sinaasappelrasp tot een dressing. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Neem de blokjes vis uit de marinade en dep ze met keukenpapier droog. Bak de blokjes vis in ca. 5 minuten bruin. Voeg de marinade toe en laat deze op een hoog vuur in circa 2 minuten indampen. Leg de blokjes vis en de partjes sinaasappel op de veldsla. Schep de dressing erover. Gameer met de rest van de sinaasappelrasp.Voorbereiding stijd: circa. 20 minuten (+ ca. l uur ontdooien en marineren) Per persoon: 240 kcal/1000 kJ 10 g eiwit 20 g vet 4 g koolhydr. Recipe by Spar Succesrecepten - Maaltijdsalades :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711808,Kalorio