6 eetlepel(s) olijfolie 1/2 eetlepel(s) vloeibare honing 2 eetlepel(s) balsamico-azijn 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 6 verse vijgen 100 gm eikenbladsalademelange met rucola 150 gm blauwaderkaas bv blue stilton 1 ovenschaal 1 plastic folieVoorbereiding : in kommetje olijfolie, balsamicoazijn ne honing tot dressing kloppen. op smaak brengen met zout en peper. vijgen in vier partjes snijden en in dressing leggen, 5 min laten marineren. vijgen uit dressing nemen en op schilkant in ovenschaal leggen. dressing bewaren. intussen sla over 4 bordjes verdelen en kaas erover brokkelen. bordjes en venschaal afdekken en tot gebruik in koelkast bewaren.Voorbereiding swijze: ovengrill voorverwarmen. ovenschaal met vijgen ca 3 minuten vlak onder de grill schuiven. warme vijgen over de bordjes met sla verdelen. dressing doorroeren en over salade sprenkelen. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2