----Massa:---- 1 bl tonijn 1 bl haricots verts ( die echte dunne d; us ) 2 tomaten ontpit en ontveld in reepj; es ----French dressing:---- 3 delen goede olijfolie 1 deel witte wijnazijn 1 gesnipperde sjalot 1 zout 1 peper ----Garnering:---- 1 zwarte olijven 1 partjes gekookt ei 1 kropsla 1 dunne uienringen 1 ansjovisfilets 1 kappertjes Tonijn in stukken breken ( niet fijnprakken!) en mengen met de tomaat, de haricots verts en de dressing. Schaal bekleden met slabladeren, massa erop en opmaken met de garnering. Erg lekker op een zwoele avond met vers gebakken stokbrood, roomboter en een glas Tokay Pinot Gris ( Alsace) NB: als je er wat meer werk van wilt maken gebruik je verse tonijn en haricots verts. Recipe by Marc :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711812,Kalorio