2 eetlepel(s) calve gourmandmosterd- mayonaise 3 eetlepel(s) volle yoghurt 2 theelepel(s) citroensap 1 ansjovisfilet fijngesneden 1 zout 1 peper 1 pot bonduelle haricotsverts uitgel; ekt 75 gm gemengde sla (met rode sla) 10 kerstomaatjes in vieren 200 gm gerookte forel in repen Roer een dressing van de mosterd-mayonaise, yoghurt, citroensap, ansjovis, zout en peper. Meng de boontjes met de sla, tomaat en de helft van de dressing. Verdeel de salade en forel over 4 borden en schenk de rest van de dressing erover.Voorbereiding : ñ 10 min. Recipe by Tip Culinair :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711819,Kalorio
Salade van haricots verts met gerookte forel is een recept van De Virtuele Keuken