Appelsalade met bleekselderij en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 handappels bv cox 1 citroensap 4 stengels bleekselderij schoongemaa; kt 225 gm jong belegen kaas of gruyère 1 citroen-vinaigrettesaus (zie recep; t) Ontdoe de appels van hun klokhuis en snijd ze in dobbelsteentjes. Bedruppel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Snijd de bleekselderij in stukjes en de kaas in dobbelsteentjes. Meng alle ingredi‰nten goed door elkaar en geef er een citroen- vinaigrettesaus bij. Degene die niet aan de lijn doen, kunnen wat gehakte walnoten over de salade heen strooien. Recipe by Het slanke lijn kookboek :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711688,Kalorio

Appelsalade met bleekselderij en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kiwi-appelsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept