100 gm spaanse peper (rood en groen) 300 gm tomaten 1 eetlepel(s) plantaardige olie 4 takjes peterselie of verse koriand; er (kasbor) 1 theelepel(s) komijn (djinten) 1 citroen 1 mespunt zout ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;
4.02 Rooster de pepers door ze langzaam rond te draaien boven een gasvlam. Stroop het buitenste losgesprongen schilletje van de pepers af. Verwijder de steeltjes en hak de pepers fijn. Ontvel de tomaten, druk de pitjes uit de vruchten en snij de tomaten in stukjes. Hak de verse koriander of peterselie fijn. Pers de citroen uit. Doe in een schaal en meng goed: de Spaanse peper met de tomaten, plantaardige olie, verse koriander of peterselie, komijn, het citroensap en zout. Zet nog 30 min. in de koelkast voor het serveren. 52 kcal per persoon voor- / bereiding : 30 / 35 min. bron : Exotisch koken : Recepten uit De Antillen, China, Indonesië, Marokko, Suriname en Turkije :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0
4.02 von :Letzte Aender. :
5.0
4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711826,Kalorio
Salade van spaanse peper en tomaten is een recept van De Virtuele Keuken