3 zoete uien 1 winterpeen 1 teentje knoflook 6 eieren 30 gm boter 2 deciliter slagroom 2 deciliter melk 1 peper 1 zout Uien pellen halveren en in dunne plakjes snijden. Winterpeen schillen en raspen. Knoflook pellen en fijn snipperen. Breek de eieren boven een kom en meng de melk en de slagroom erdoor. Klop dit los met de garde en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verhit boter in de pan en bak de wortel en de ui licht aan. Voeg dan de knoflook toe. Giet hierna het eier-roommengsel over de groente en laat het op een laag vuur stollen. De grill voorverwarmen op de hoogste stand. Laat de boven zijde van de koek in 2 minuten goudgeel kleuren. Serveer dit gerecht met salade. Recipe by MIsterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711843,Kalorio