Vlaamse witlofsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 stronkjes witlof 2 bokkingen 2 appels in dunne plakjes 100 gm zoetzure augurken in dunne reepje; s 2 eidooiers 2 eetlepel(s) witte wijnazijn 3 eetlepel(s) plantaardige olie 1 theelepel(s) ansjovispasta 1/2 theelepel(s) suiker 1 snufje versgemalen peper 1 mespuntje knoflookzout 1 mespuntje cayenne peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

29.0;



3.02 De onderkant van de witlof afsnijden, de struikjes gronedig wassen, laten uitlekken en in dunne plakjes snijden. De bokkingen ontvellen, ontgraten en de filets in stukjes snijden. Als de vis van tevoren goed gekoeld is, verbrokkelt het visvlees niet zo gemakkelijk. Meng witlof, bokking, appel en augurk in een ruime schaal. De eidooiers met de azijn tot een romige saus roeren. Op smaak brengen met de overige ingrediënten en de saus over de salade schenken. Lekker met stokbrood Bron: Salades, gezond en lekker - Arne Krüger :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

29.0



3.02 von :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711845,Kalorio

Vlaamse witlofsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met warme geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met witlofsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met witlofsalade en honingmosterddressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept