1 gekookte afgekoelde rijst voor 4 p; ersonen 3 stevige in plakjes gesneden banane; n 1 eetlepel(s) citroensap 1 in kleine stukjes gesneden rode ap; pel 125 gm ontpitte witte druiven 2 eetlepel(s) fijngehakte walnoten 1 eetlepel(s) sultanarozijnen 2 ananasschijven in kleine stukjes g; esneden 1 slabladeren voor de garnering 2 eetlepel(s) gemalen kokos ----Voor de saus:---- 4 eetlepel(s) mayonaise 2 eetlepel(s) citroensap 1/2 theelepel(s) chilipoeder 1/2 theelepel(s) mosterdpoeder Maak een saus van de mayonaise, het citroensap, chilipoeder en mosterdpoe- der. Vermeng in een kom de gekookte rijst met de plakjes banaan, het citroensap, de appel, druiven, walnoten, rozijnen en ananas en roer er de saus door. Verdeel de slabladeren over een platte serveerschaal, rangschik de rijstsa- lade er mooi op en besprenkel met de gemalen kokos. Maak deze salade zo kort mogelijk voor het opdienen klaar. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711719,Kalorio